Prvenstvo na súťaži v živom varení pre žiaka zo SOŠ hotelovej z Horného Smokovca
SpäťJeseň na Tokaji 2019
Školstvo
Dnes je presne rok, čo sme zvíťazili na súťaži JESEŇ NA TOKAJI v Trebišove. Opäť po roku tu TRIUMFUJEME na súťaži v živom varení, pričom sme obhájili naše prvenstvo.
V konkurencii 15-tich súťažiacich našu školu reprezentoval Šimon Kalata, žiak II. A. Odborná porota ho zahrnula množstvom komplimentov, pričom jeho jedlo označili ako jedlo vhodné pre TOP REŠTAURÁCIE. Už teraz sa tešíme na ďalší ročník, v ktorom SOŠ hotelová Horný Smokovec bude označená prívlastkom favorit súťaže.
Prezradíme, že Šimon nezaháľa a cibrí svoje zručnosti pod vedením Bc. Miroslava Michaľáka aj na ďalšiu gastronomickú súťaž v Nových Zámkoch. Držíme im palce!
Víťazne jedlo súťaže JESEŇ NA TOKAJI 2019
Filé z jesetera sous-vide na crime zo žltého hrachu, restovaný kel, vínovo-kaviárová omáčka so šošovicou, belluga zvýraznená kôprovým olejom, doplnené rybacím čipsom.
Fotogaléria:
!INCLUDE(/components/gallery/gallery.jsp, dir=/images/gallery/aktuality/sosg_kk/2019_tokaj, recursive=false, orderBy=title, orderDirection=asc, thumbsShortDescription=false, shortDescription=false, longDescription=true, author=false, style=prettyPhoto)!V Prešove 28. 10. 2019