Prvenstvo na súťaži v živom varení pre žiaka zo SOŠ hotelovej z Horného Smokovca

28. 10. 2019 Nezařazené Aktuality - archiv

Jeseň na Tokaji 2019

Školstvo

Dnes je presne rok, čo sme zvíťazili na súťaži JESEŇ NA TOKAJI v Trebišove. Opäť po roku tu TRIUMFUJEME na súťaži v živom varení, pričom sme obhájili naše prvenstvo.
V konkurencii 15-tich súťažiacich našu školu reprezentoval Šimon Kalata, žiak II. A. Odborná porota ho zahrnula množstvom komplimentov, pričom jeho jedlo označili ako jedlo vhodné pre TOP REŠTAURÁCIE. Už teraz sa tešíme na ďalší ročník, v ktorom SOŠ hotelová Horný Smokovec bude označená prívlastkom favorit súťaže.

Prezradíme, že Šimon nezaháľa a cibrí svoje zručnosti pod vedením Bc. Miroslava Michaľáka aj na ďalšiu gastronomickú súťaž v Nových Zámkoch. Držíme im palce!

Víťazne jedlo súťaže JESEŇ NA TOKAJI 2019
Filé z jesetera sous-vide na crime zo žltého hrachu, restovaný kel, vínovo-kaviárová omáčka so šošovicou, belluga zvýraznená kôprovým olejom, doplnené rybacím čipsom.

Fotogaléria:

!INCLUDE(/components/gallery/gallery.jsp, dir=/images/gallery/aktuality/sosg_kk/2019_tokaj, recursive=false, orderBy=title, orderDirection=asc, thumbsShortDescription=false, shortDescription=false, longDescription=true, author=false, style=prettyPhoto)!

V Prešove 28. 10. 2019

Najčítanejšie správy

Jednoduchšie manažovanie projektov miest a obcí vďaka nástroju RISK
24. 5. 2024
Na zdravotníckej škole môže vzniknúť Centrum simulačnej medicíny
22. 5. 2024
PSK chce vybudovať nové špecializované zariadenie pre autistov
22. 5. 2024
Sociálni podnikatelia diskutovali o zamestnávaní ľudí zo znevýhodneného prostredia
22. 5. 2024
Poslanci PSK rozdelili 1,43 mil. eur cez dotácie
20. 5. 2024
Referent pre oblasť územného plánovania
17. 5. 2024